Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en temel kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık yapıyor. Bir bile panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Çerezlerin topladığı malumat anonim hale getirilmiş olabilir ve diğer internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Kıl payı tüm genel ağ siteleri kabilinden, tığ de sitelerimizde aksiyonlevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do hamiş want that we track your visist to our kent you dirilik disable tracking in your browser here:

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and can withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Sıcaklıkla genleşerek yamanı sızdırmayan özel conta ve hınçe dayanıklı pencere hulliyatlabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak aşina baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya acil bir vaziyet takkadak insanların rahat bir itmesi ile içeriden dışarıya düz açılmaktadır.

Esas özelliği yangına dayanıklılık olan yangın bapları, çok mualla sıcaklıktaki yangınlara dayanarak insanların emniyetli bir şekilde kaçmalarını katkısızlar ve herhangi bir yangın simultane binadan tam çıkış karınin kullanılması gerekir.

1 mm yahut daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına gereğince çok elan çok ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabil yangın kapısı fiyatı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının fiyatı da 4000 TL den başlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Yangın Kapısı seçer uyanıklık edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve klası belirlenmelidir.

Yangın direnci: Ivedili çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emin tahliyesini sağlamalıdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı referans ederiz. 

Elektrikler kesik olduğunda dahi geceleri parlayan bir dokumada olan bu yazılar kazalı durumların maksat göstericisidir.

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı olgun alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page